Door onze christelijke blog en podcast doe je inspiratie op. Voor je christenleven in de wereld van vandaag. En voor de kerk van morgen. Missionair christen-zijn en gemeenteopbouw zijn onze belangrijkste thema’s voor blogs en podcasts. Vandaar de naam: Lichtend licht (Matteus 10:27). Het gaat ons om #elkedagJezusvolgen, om discipelschap dus!logo Lichtend Licht

Doe mee
Lichtend Licht verbindt je met ongeveer 5500 andere christenen via sociale media. Jij kunt ook meedoen worden via Facebook, Twitter of Instagram. Ook kun je je abonneren op podcasts of op nieuwsbrief.

Groei
Intussen groeit Lichtendlicht.nl uit tot één van de grotere christelijke blogs. In 2021 investeren we in gastschrijvers, nieuwe podcasts en regelmatiger blogs. LichtendLicht heeft geen winstoogmerk. Regelmatig worden blogs herplaatst in andere media, zoals CW Opinie , EO Visie, Nederlands Dagblad, Reformatorisch Dagblad, Trouw, CIP.nl en media van christelijke organisaties zoals IZB en PreekWijzer.nl.

Eindredactie
Ds. Arjan Berensen (38) startte Lichtend licht. Hij is predikant in de Protestantse Kerk in Nederland. Op zondagen spreekt hij in kerkdiensten. Naast het predikantschap is hij actief als online mediaconsultant voor o.a. PreekWijzer.nl en Theologie.nl.

Contact
Heb jij een blog die goed op Lichtend Licht past? Wil je op een andere manier samenwerken? Laat het me weten!